Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-06@06:57:35 GMT

دستور رژیم‌های غذایی مجازی قابل اعتماد هستند؟

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۲۹۲۰۲

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: در کشور کلینیک حقیقی رژیم درمانی وجود دارد اما همیشه جای کلینیک مجازی مورد تایید میان مردم احساس می شود.

چند سالی می‌شود که بسیاری از افراد جامعه برای رسیدن به یک اندام ایده آل از هر روشی برای رسیدن به وزن مناسب و ظاهر زیبا کمک می‌گیرند، حالا پس از نزدیک شدن به ۳ سال از به وجود آمدن ویروس کرونا و خود قرنطینگی برخی افراد، راه برای بسیاری از کلاهبرداران و شیادان در فضای مجازی باز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به طورکلی هر چه موضوع لاغری و خوش اندام شدن در این روزها شدت می گیرد، فعالیت سودجویان نیز، برای خالی کردن جیب مردم به مراتب با افزایش رو به رو می شود، از تبلیغات در سایت های غیررسمی گرفته تا صفحات مجازی آن هم با تعداد دنبال های کننده میلیونی، سوداگران و کلاهبردارانی که با افزایش اقبال مردم در حوزه تغذیه و رژیم درمانی به تازگی و علاوه بر فعالیت های خود با تاسیس کلینیک‌های مجازی سعی دارند بازار خود را پر رونق تر از قبل کنند.

براساس آخرین اخبار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تا به امروز هیچ کلینیک مجازی برای رژیم درمانی و یا سایر بیماری های دیگر در فضای مجازی تاسیس نشده است و هر فردی که در این فضا فعالیت داشته باشد متخلف و کلاهبردار محسوب می‌شود.

علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، می‌گوید: در حال حاضر در کشور، فقط کلینیک حقیقی (فیزیکی) برای رژیم درمانی وجود دارد، اما به جرات می‌توان گفت جای یک کلینیک تخصصی در فضای مجازی به شدت احساس می‌شود.

او ارائه اطلاعات گمراه کننده توسط کلاهبرداران مجازی را عامل خطرناکی برای سلامت غذایی هر فرد دانست و گفت: غذا در نگاه اول، شبیه به کالای شبه استراتژیک است، ایجاد بستر دیجیتال در تمام زمینه‌های سلامت محور، اطمینان خاطری برای مردم جامعه ایجاد می‌کند، بنابراین باید مراقب ارائه اطلاعات گمراه کننده توسط کلاهبرداران مجازی باشیم تا فریب آنها و دسیسه هایشان را نخوریم.

ارائه خدمات حوزه‌های سلامت محور دیجیتالی در دانشگاه علوم پزشکی مجازی

آرش خجسته سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مجازی، گفت: در دوران همه گیری کرونا و با در اختیار داشتن سیستم‌های محتوای یادگیری و همچنین ابلاغ وزیر بهداشت که باید در کنار آموزش پزشکی، برنامه ریزی برای ارائه خدمات و فعالیت در تمام حوزه‌های سلامت به صورت دیجیتال انجام شود با دانشاه علوم پزشکی شهید بهشتی مقرر شد خدمات حوزه تغذیه و رژیم درمانی با همکاری انستیتو تغذیه و صنایع غذایی در این دانشگاه انجام شود.

او می گوید: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیشترین جمعیت تحت پوشش درمانی در میان سایر دانشگاه ها، بهترین گزینه برای گسترش همکاری‌های مشترک و پیاده سازی برنامه‌های عملیاتی در زمینه بیمارستان‌ها و کلینیک‌های آنلاین و هوشمند به صورت پایلوت است.

خجسته از فراگیر شدن بستر دیجیتال، توسعه یادگیری‌های ماشینی، استفاده از یادگیری عمیق و هوش مصنوعی در گسترش حوزه سلامت گفت: از مسایل بسیار مهم ملی سلامت غذایی و تغذیه بهره گیری از بستر دیجیتال است که این موضوع به شدت در اولویت‌های دانشگاه علوم پزشکی مجازی قرار گرفته است.

به خارجی ها خدمات تغذیه داده می شود

امیرمحمد مرتضویان رییس انستیتو تحقیقات تغذیه وصنایع غذایی کشور در این راستا گفت: رژیم های غذایی باید توسط پزشک متخصص و طبق الگوریتم بدن فرد بیمار و یا مراجعه کننده ارائه داده شود.

او گفت: هر فردی نمیتواند یک رژیم درمانی درجه ۱ را از خود ارائه دهد، یک متخصص درجه ۱ نباید غذای افراد را کم کند و یا غذای خاص و گران قیمتی که در اصول علم تغذیه هیچگونه تاثیری بر روی بدن افراد ندارند را تجویز کنند.

او می گوید: انستیتو صنایع کشوری ۶۰ سال قدمت دارد و در این مرکز از بهترین مشاوران و متخصصان در حوزه رژیم درمانی استفاده می شود، تنها مشکل اصلی این مرکز درمانی دولتی کمبود زیرساخت ها است که به صورت کامل انجام نشده است.

مرتضویان از آخرین دستاوردهای نوین روز در انستیتو تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: اگر زیرساخت های لازم از انستیتو تغذیه و صنایع غذایی و دانشگاه علوم پزشکی مجازی برای تاسیس کلینیک مجازی رژیم درمانی صورت گیرد، این کلینیک می تواند به خارجی ها خدمات رژیم درمانی آنلاین ارائه دهد، زیرا میزان تعرفه های پزشکی در ایران نسبت به سایر کشورهای دیگر ارزان قیمت است و این خدمات می تواند برای آنها نیز مثمر ثمر باشد.

او می گوید: برای برخورد با کلینیک‌های کلاهبردار و سودجو در حوزه تغذیه با فعالیت ۳۰ عضو هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی برنامه ریزی‌هایی لازم صورت گرفته است. همچنین بهترین راه برای حذف چنین کلاهبردارانی رقابت مستقیم و سالم انستیتو تغذیه و صنایع غذایی است، تا مردم خود بتوانند افراد سودجو و کلاهبردار را از افراد و کلینیک های واقعی تشخیص دهند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انستیتو تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی مجازی رژیم درمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۲۹۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد

به گزارش قدس آنلاین، بهرام دلفان اظهار کرد: بیمارستان نیایش سال ۹۲ تحویل مسکن و شهرسازی و مصوبه اولین سفر احمدی‌نژاد به لرستان تحت عنوان بیمارستان جایگزین شهدای عشایر بوده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر این بیمارستان به نام نیایش تغییر یافته که امیدواریم همین اسم بماند، افزود: بیمارستان شهدای عشایر به قوت خود باقی خواهد ماند و ردیف و اعتبار جداگانه دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان اضافه کرد: این پروژه سال ۹۵ به خاتم‌الانبیا واگذار شده که ۶ و نیم الی ۷ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

دلفان بیان کرد: از سال ۹۵ تا دولت جدید یعنی ۱۴۰۰، ۲۵ درصد پیشرفت داشته که ۵۱۵ تخت بوده و ۴۹۴ میلیارد تومان برای آن هزینه شده و در حال حاضر ۶۵ درصد پیشرفت فیزیک دارد که بالغ بر ۴۰۴ میلیارد تومان برای آن هزینه شده و به ۶۱۱ تختخوابی ارتقا یافته است.

وی با اشاره به اینکه به یک ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد و یکی از بزرگترین بیمارستان‌های غرب کشور است، گفت: درصورتی‌که منابع مالی آن تأمین شود سال آینده تحویل داده خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان ادامه داد: بیشتر از آنچه تعیین شده بود اعتبار به آن تخصیص داده شده و از ماده ۵۶ نیز ۲۷۲ میلیارد وام گرفته شده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • بخور نخور های تغذیه در تقویت چشم و بینایی + نکات مهم
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • معاون وزیر علوم: آیین‌نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی در دستور کار دولت است
  • مهم‌ترین علت چاقی در ایران
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد